All In HOuse

De wens van iedereen die een nieuwe sofa, fauteuil of stoel koopt is dat het meubel een lange levensduur heeft en een vlekkeloos bestaan leidt. Helaas bleek dit tot voor kort enkel een droom te zijn. We hebben lang gezocht naar een goed beschermingsproduct en vonden er uiteindelijk eentje dat aan onze eisen voldoet met de naam All In House. Dit is een beschermingsspray of -crème die diep tot in de vezel van de stof of het leder dringt en een waterdicht laagje op het materiaal vormt. Daardoor dringen vlekken niet in de stof of het leder en kan je ze gemakkelijk met een licht vochtig doekje verwijderen. 

Klik hieronder op de icoontjes voor meer concrete info betreffende de soorten All In House: 

All In House service wordt alleen aangeboden bij het aanschaffen van een nieuw meubel. In elke set die je ontvangt, zit een servicecertificaat ingesloten. 

Controleer altijd of je voldoende onderhoudssets hebt ontvangen. Voorbeeld: Je koopt een 2½-zits + 2-zits = 4½ zitplaatsen (totaal). Je hebt dus een onderhoudsset nodig voor 5 zitplaatsen in totaal. Halve zitplaatsen worden altijd naar boven afgerond. Op elke set staat voor hoeveel zitplaatsen deze is geschikt. 

Bewaar het verkooporder van jouw meubel in combinatie met jouw servicecertificaat uit alle ontvangen onderhoudssets. Die documenten heb je nodig betreffende de garantie. Zo kan je voor de gehele serviceperiode beroep doen op de All In House- service. Indien er zich dan iets voordoet, mag je contact opnemen met ons (Dok Interiors) of direct met All In House zelf. Hun service center staat volledig tot jouw ter beschikking. Waar nodig schakelen zij één van de servicespecialisten in zodat jouw meubel kosteloos hersteld wordt zonder voorrij- of andere kosten. Je vindt de contactgegevens van All In House op het servicecertificaat.

De volgende aspecten zijn uitgesloten van de service:

  • Meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld
  • Productspecifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen
BESCHERMING en verzorging HOUT

Wanneer je een houten meubel hebt aangekocht, wil je uiteraard dat het een lange levensduur heeft. Daarom is het behandelen met een voedend product zeker aangeraden. Klik op het icoon hieronder voor een overzicht van de reinigings- en verzorgingsproducten die worden gebruikt op de overgrote meerderheid van onze houten meubels.