MERKEN

Wij verdelen drie merken in onze winkel, namelijk de twee meubelmerken Xooon en Henders&Hazel alsook het accessoire merk Coco Maison. De basis van deze merken werd gelegd in 1968 toen George Van den Bosch onder de naam Habufa begon met de productie van stalen buismeubelen. Ruim 50 jaar later is z’n onderneming uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met verschillende meubelmerken én een decoratiemerk.


Xooon is het meest strakke en moderne meubelmerk van de twee. Het streeft naar puur en doordacht design. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail.

Coco Maison is het decoratiemerk van Habufa.  Het biedt interieur accessoires aan zoals wanddecoratie, vloerkleden, kussens en verlichting. Door de verscheidenheid aan stijlen kan je met deze producten gemakkelijk van jouw huis een persoonlijke en eigenzinnige thuis maken.

Bij Henders & Hazel staat het comfort centraal. De collecties die worden gecreëerd ogen tijdloos en zijn robuust qua design. Denk maar aan zichtbare houtnerven, stevige centrale metalen poten, aanwezige armen bij sofa’s,…