MERKEN

Zowel XOOON, Henders & Hazel als COCO Maison zijn Nederlandse merken. Het zijn jonge merken met een rijke geschiedenis. De basis werd gelegd in 1968 toen George Van den Bosch onder de naam Habufa begon met de productie van stalen buismeubelen. Ruim 50 jaar later is zijn onderneming uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met verschillende meubelmerken én een decoratiemerk. 

XOOON blinkt uit in zijn prijs-kwaliteitverhouding. Het is gek op natuurlijke materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. Men combineert deze dan ook gretig en graag. Men gelooft dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom creëeren de meubelontwerpers van XOOON, eigenzinnige collecties vol creatieve en originele details. 

Bij Henders & Hazel staat gebruiksgemak en comfort centraal. De collecties die worden gecreëerd zijn tijdloos en robuust. Men gaat er vanuit dat je met beide voeten in het leven staat. Je verwacht dan ook meubels met een mooi design die tegen een stootje kunnen. Zwart metaal, hout en natuurtinten vormen hier vaak de basis.

Beide merken bieden collecties aan die in heel wat afmetingen beschikbaar zijn. Bij de zitbanken, fauteuils en sommige stoelen gaat men nog een stapje verder. Je kan namelijk de bekleding zelf kiezen en dus afstemmen op jouw unieke interieur. 

Een extra pluspunt is dat zowel XOOON als Henders & Hazel denken aan het milieu en de ecologische voetafdruk. Daarom worden alle meubels geproduceerd in Europa. 

COCO Maison is het decoratiemerk en omvat allerhande accessoires zoals wanddecoratie, vloerkleden, kussens en verlichting. Door de verscheidenheid aan stijlen, kan je met deze producten gemakkelijk van jouw huis een persoonlijke en eigenzinnige thuis maken. Bekijk zeker af en toe de websites vermits er zeer regelmatig nieuwe collecties worden gelanceerd.

Onze showroom wordt regelmatig aangepast zodat je als klant bij ons geïnspireerd blijft. Spring gerust eens binnen in het winkelcentrum ‘Dok Noord’.