faq dok interiors interieurwinkel gent
VEELGESTELDE VRAGEN

Beantwoordt de onderstaande info jouw vragen niet?  Bel +32 (0)9 233 70 83 of mail info@dokinteriors.be ons dan gerust!

Onze toonzaal laat ons toe een selectie te presenteren van het aanbod van Xooon, Henders & Hazel en Coco Maison, maar niet alles.

Telefoneer ons even als je er zeker van wil zijn of een item al dan niet tentoon gesteld staat in onze winkel, via +32(0)9 233 70 83.

Dit hangt af van collectie tot collectie en product tot product. Bij goederen op bestelling reken je best tussen de 8 en 20 weken tot in het centraal magazijn. Indien het bestelde order dient geleverd te worden tot bij jouw thuis dien je er nog 1 a 2 weken bij te tellen.  

Op de site van Xooon, Henders & Hazel of Coco Maison kan je alvast nagaan of jouw meubel al dan niet snel leverbaar is. Indien dit het geval is, kan de bestelling binnen 1 maand geleverd worden tot bij jouw thuis of na ongeveer 2 a 3 weken opgehaald worden in de winkel. Opgelet: enkel accessoires en stoelen kunnen opgehaald worden.

Indien levering:
Bij aankoop van de goederen wordt er een voorschot van 20% van het totaalbedrag gevraagd. Vanaf het moment dat de goederen in ons centraal magazijn geleverd zijn, word je op de hoogte gebracht  door een mailtje van de planningsdienst.  

 In dat mailtje staat een telefoonnummer waarnaar je kan bellen om een leverdatum te prikken. Dit kan op weekdagen behalve dinsdag van 8u00-17u00.                             Je dient dan ook het resterende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer: BE23 4070 5110 0191 met vermelding van je verkoopsordernummer (staat linksboven op jouw order beginnend met een 4).  Je kan ook opteren om het bedrag in de winkel te komen betalen. Het resterende bedrag dienen we verkregen te hebben alvorens de uitlevering van de goederen plaatsvindt. 

Indien afhaling:
Bij aankoop van de goederen wordt er een voorschot van 20% van het totaalbedrag gevraagd. Vanaf het moment dat de goederen bij ons in de winkel geleverd zijn, word je op de hoogte gebracht via mail en kan je de goederen komen ophalen. Het resterende bedrag betaal je bij afhaling in de winkel.                                                          Tip: Parkeer je niet in de de ondergrondse parking, maar wel in de Sassevaartstraat dichtbij de Belfius bank. Je mag daar parkeren om te laden en te lossen. Deze plek is dichtbij onze stockruimte zodat we jouw goederen vlot tot bij jouw auto kunnen transporteren. 

 • Levering Oost-Vlaanderen of Antwerpen:                     
 • Order <1750 euro: Levering+montage= 75 euro         
 • Order >1750 euro: Levering+montage= inclusief 

Levering Vlaams Brabant:                                              

 • Order <1750 euro: Levering+montage= 100 euro        
 • Order 1750-3000: Levering+montage= 30 euro        
 • Order >3000 euro: Levering+montage= inclusief  

Levering West-Vlaanderen:                                             

 • Order <1750 euro: Levering+montage= 135 euro      
 • Order 1750-3000 euro: Levering+montage= 60 euro  
 • Order >3000 euro: Levering+montage= inclusief

Levering Limburg of daarbuiten:  op aanvraag. 

Jouw bestelling ophalen in de winkel is uiteraard gratis. Opgelet: Enkel kleine goederen zoals accessoires en stoelen kunnen opgehaald worden in de winkel.

Als de levering op een verdieping dient te gebeuren en er is geen lift aanwezig die groot genoeg is, dient er een buitenlift aangevraagd te worden. Dit wordt voorzien door onze levermensen. Er zal hiervoor een kost aangerekend worden.         

 • Meubellift verdieping 1 t.e.m. 6= 115 euro
 • Meubellift verdieping 6 t.e.m. 9= 150 euro
 • Meubellift verdieping 10 t.e.m. 12= op aanvraag

Vanaf het moment dat de bestelde goederen in ons centraal magazijn geleverd zijn, word je op de hoogte gebracht door een mailtje van de planningsdienst (van Verberckmoes). In dat mailtje staat een telefoonnummer waarnaar je kan bellen om een leverdatum te prikken. Dit kan op weekdagen behalve dinsdag van 8u00-17u00.    Je dient dan ook het resterende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer: BE23 4070 5110 0191 met vermelding van je verkoopordernummer (staat linksboven op jouw order beginnend met een 4).  Je kan ook opteren om het bedrag in de winkel te komen betalen.                                              Het resterende bedrag dienen we verkregen te hebben alvorens de uitlevering van de goederen plaatsvindt.

Dat kan zeker! Afhankelijk van het totaalbedrag van jouw order is dit inclusief.              Graag verwijzen we naar de Q&A “Hoeveel bedraagt de kostprijs van een levering” voor meer info omtrent de montage- en leverkost per orderbedrag. 

Dat kan absoluut! Hiervoor wordt een kost aangerekend. Hieronder een overzichtje:

 • Zetel 1-zit: 45 euro
 • Zetel 2- of 3- zit: 90 euro
 • Volledig salon: 130 euro
 • Kast: 110 euro
 • Vitrine kast of kleine kast: 65 euro
 • Tafel en stoelen: 65 euro

 

Indien bij levering blijkt dat jouw artikelen beschadigd zijn en dit niet genoteerd werd bij aflevering, gelieve ons dan onderstaande gegevens te mailen naar klantendienst@dokinteriors.be. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en trachten zo snel mogelijk op jouw klacht te reageren.

Deze gegevens ontvangen we graag via mail:

 • Duidelijke foto’s of filmpjes van de beschadigde artikelen
 • Duidelijke foto’s van eventuele beschadigingen aan de verpakking
 • Jouw ordernummer + eventuele kopie van de afleverbon (een foto met je smartphone of camera volstaat)