Team

Jonathan

Deze sloeber laat niet enkel de winkel maar ook even graag een plaatje draaien. Je kan telkens bij hem terecht en beantwoordt empathisch al jouw vragen alsook die van leveranciers, vertegenwoordigers, collega’s… Wekelijks staat hij paraat voor een spelletje Squash of brult hij gedwee mee tijdens een concert. In zijn stoutste dromen bouwt hij zijn eigen huis in de stad met grote tuin en uitzicht op bossen, bergen en meren.

Justine

Deze stadsmus behaalde diploma’s in interieurvormgeving en kunst- en cultuurmanagement. In haar vrije tijd deinst ze niet terug van een potje karaoke en kan je haar terugvinden in het goudsmid atelier, op restaurant met vrienden of al reizend in en buiten Europa. Binnen de openingsuren van de winkel vertoeft ze graag tussen de stofstalen, maakt ze het beeldmateriaal op voor social media en zorgt ze ervoor dat decoratie en meubels een mooi geheel vormen.

Lyssa

Deze jolige part-time juf in een lagere school laat naast mooie interieur vondsten gegarandeerd een lach op je gezicht verschijnen. Als geboren organisator zorgt ze voor structuur en orde in de winkel en plant ze daarbuiten de leukste reizen. Verder houdt ze van lekker en gezond eten en haalt ze regelmatig een frisse neus tijdens een fikse wandeling of looptochtje.