NIEUWS

NIEUWS!

Hieronder vind je onze maandelijkse moodboards en nieuwsbrieven. Ideaal om even in te grasduinen bij nood aan inspiratie! Wil je maandelijks  kersverse designs, hippe trends en afprijzingen in jouw mailbox terugvinden? Kijk dan even rechtsboven op dit scherm en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Tip: De inrichting en het aanbod in onze showroom in het winkelcentrum ‘Dok Noord’ verandert maandelijks. Breng dus gerust regelmatig een bezoekje en blijf ook op die manier geïnspireerd. 

 

MEI 21

Door de lente krijg je zin in uren buiten vertoeven en genieten van fauna en flora. Helaas liet het weer dit nog niet toe. Klik hier voor de nieuwsbrief van mei en zie je hoe die jungle feel ook in jouw interieur kan integreren. 

APRIL 21

De lente waait zachtjes in huis in onze nieuwe nieuwsbrief! Je vind er moodboards, ideetjes en huidige promo’s! Klik hier voor de volledige nieuwsbrief van april en verwelkom de lente in huis!

MAART 21

Frisse ideeën en nieuwe collecties vind je in deze editie! Klik hier voor de volledige nieuwsbrief van maart en laat je inspireren.

FEBRUARI 21

De nieuwsbrief van februari ademt romantiek. Klik hier voor de volledige editie en droom weg naar zwoele oorden.